2) Hoofdgerecht - vegetarisch

Kokosrijst met spinazie en bananenchips

0 in 5

Vegetarisch hoofdgerecht Nodig (4 pers.) 2 bananen wat citroensap en wat (olijf)olie 300 gr (Pandan) rijst 450 gr diepvries bladspinazie 60 gr walnoten, gehakt 1 groentebouillontablet 400 ml kokosmelk 1 ...

Bekijk recept

‘Alle restjes uit de koelkast’ pizza

0 in 5

Vegetarisch lunch- of hoofdgerecht. Nodig: 500 gr pizzameel of gebruik pizzadeeg uit de koeling 1 potje tomatensaus of tomatenblokjes restjes groente, fijngesneden, bijv wortel, ui, courgette, paprika, rood pepertje, broccoli, ...

Bekijk recept

Quiche met broccoli, peer en gorgonzola

0 in 5

Vegetarisch hoofdgerecht. Nodig (2-3 pers.): 5 plakjes bladerdeeg 500 gr broccoli, in roosjes 2 grote, rijpe peren in plakjes 1 ui, in stukjes 150 gr gorgonzola, in stukjes 125 ml ...

Bekijk recept

Tortilla’s met spinazie en roquefortsaus

0 in 5

Vegetarisch hoofdgerecht Nodig (4 pers.): 8 stuks tortilla wraps, totaal 320 gr 1,2 kg verse spinazie of 800 gr diepvriesspinazie 1 ui, in stukjes 2-3 teentjes knoflook, fijngesneden olijfolie 3 ...

Bekijk recept

Mexicaans ovenschoteltje met tortillachips

0 in 5

Vegetarisch, hoofdgerecht voor 2 pers. of bijgerecht voor 4 pers. Nodig: 300 gr verse spinazie 1 ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 4 eieren blikje mais, uitlekgewicht ca 285 ...

Bekijk recept

Tomatenrisotto met portobello’s

0 in 5

Vegetarisch hoofdgerecht voor 2 pers. Nodig: 150 gr risottorijst 1 groentebouillontablet 2 portobello’s 1 teentje knoflook, fijngesneden 3 smaaktomaten, in kleine stukjes 100 ml witte wijn wat takjes verse basilicum, ...

Bekijk recept

Pasta met een gemengde groente-roomsaus

4 in 5

Vegetarisch hoofdgerecht voor 3-4 personen 200 gr pasta 600-800 gr gemengde wokgroente (bijv courgette, ui, champignons, tomaten, paprika etc) 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 250 ml slagroom 1 eetlepel mosterd wat ...

Bekijk recept

Florentijnse eieren

0 in 5

Vegetarisch hoofdgerecht voor 2 pers. Nodig: olijfolie 1 ui, in stukjes 2 teentjes knoflook, fijngesneden 400 gr verse spinazie 2 tomaten, in stukjes nootmuskaat, zout en peper 25 gr boter ...

Bekijk recept

Toscaanse ovenschotel

0 in 5

Vegetarisch gerecht. Hoofdgerecht voor 2 pers. of bijgerecht voor 4 pers. Nodig: 400-500 gr aardappels, geschild en in schijfjes gesneden 1 grote courgette, in plakjes 4 trostomaten, in plakjes 1 ...

Bekijk recept

Hartige taart met courgette, ei en tomaat

1 in 5

Vegetarisch gerecht Nodig: 5 plakjes bladerdeeg 1 grote courgette,  in blokjes 1 (rode) ui, in stukjes eventueel  1 teentje knoflook, fijngesneden 1 bakje cherry tomaatjes, gehalveerd 7 eieren waarvan 4 ...

Bekijk recept