
Citroenrisotto met venkel
Nodig (2-3 pers.): 200 gr risottorijst 1 groentebouillontablet 1 venkel, in kleine stukjes 1 ui, in kleine stukjes 1-3 teentjes knoflook, fijngesneden 1 courgette, in blokjes halve eetlepel gedroogde dille ...
Nodig (2-3 pers.): 200 gr risottorijst 1 groentebouillontablet 1 venkel, in kleine stukjes 1 ui, in kleine stukjes 1-3 teentjes knoflook, fijngesneden 1 courgette, in blokjes halve eetlepel gedroogde dille ...
Nodig, 2-3 personen 150-200 gr rijst 600-800 gr roerbakgroente in stukjes, bijv. courgette, paprika, ui, wortel, champignons 1 flinke eetlepel mosterd 2 eetlepels tomatenketchup 1 groentebouillontablet 250 ml kookroom of ...
Bijgerecht voor 4 personen. Nodig: 600 gr zoete aardappels, geschild en in stukjes 400 ml kokosmelk 1 ui, in stukjes een paar teentjes knoflook, fijngesneden 2 rode chili pepertjes, (bijna ...
Nodig: 1 rol pizzadeeg (koelvers) of zelfgemaakt pizzadeeg 150 ml tomatensaus (of 125 ml crème fraiche met daardoor een paar eetlepels groene pesto) groene pesto bol mozzarella, in plakjes 1 ...
Nodig: 300 gr broccoli roosjes 125 gr zachte geitenkaas ca. 10 zongedroogde tomaatjes, in stukjes gesneden 5-6 plakjes bladerdeeg of deeg voor hartige taart 3 eieren 250 ml kookroom of ...
Door een recept van Hello Fresh (rode bieten pizza) werd ik geïnspireerd voor dit recept. Ik heb verse rode bietjes toegevoegd en als bodem heb ik naanbrood gebruikt. Onderstaand recept ...
Dit recept is een variant op een Hello Fresh recept. Het oorspronkelijke recept is met de pastasoort Casarecce, maar die pasta is wat moeilijk verkrijgbaar in de supermarkt. De roma-tomaten ...
Nodig, 2-3 personen 2 koolrabi’s, totaal ongeveer 500 gr (of vervang de koolrabi door venkel) 500 gr aardappels 1 prei, in ringen (ook het groen) 50 gr roomboter 50 gr ...