4) Hoofdgerecht - met vis

Aspergetips met gerookte zalm en aardappeltjes

0 in 5

Hoofdgerecht, 2-3 pers. Nodig: 200 gr groene aspergetips 200 gr gerookte zalm bakje roomkaas of zachte geitenkaas (met eventueel wat groene kruiden) 1 zak Aviko aardappelblokjes of aardappelkroketjes wat olie ...

Bekijk recept

Kabeljauwpakketjes met ketjap en kokos

0 in 5

Hoofdgerecht, 4 pers. Nodig: 400 gr kabeljauw 100 gr (zilvervlies)rijst 1 klein blikje erwtjes 300-400 gr roerbakgroente (fijngesneden), bijv. wortel, ui, bleekselderij 4 eetlepels ketjap 4 eetlepels gemalen kokos 100 ...

Bekijk recept

Zalmhapjes

5 in 5

Voor bij de sushi, of als hoofdgerecht voor 2 pers. met aardappelkroketjes geserveerd. Nodig ( 8 stuks): 200 gr gerookte zalm 1 komkommer, in dunne reepjes gesneden 1 bakje verse dille ...

Bekijk recept

Pasta met zalm en Boursin

0 in 5

Hoofdgerecht, 2 pers. Nodig: 100-150 gr pasta 100-150 gr zalmfilet 1 rode paprika, in stukjes 1 kleine ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 bakje Boursin Cuisine, of een pakje ...

Bekijk recept

Sardientjestaart

0 in 5

Nodig: 5 plakjes bladerdeeg 2 blikjes sardientjes in tomatensaus 1 pot gegrilde paprika’s 1 teentje knoflook 2 eieren half zakje geraspte kaas wat peper en wat groene kruiden. Bekleed een ...

Bekijk recept

Pasta met tomaat, tonijn en ansjovis

0 in 5

Hoofdgerecht voor 2-3 pers. Nodig: 200 gr pasta 1 blikje tonijn (op olie) 1 blikje ansjovis, in stukjes 1 ui, in stukjes 1 paprika, in stukjes 1 rode peper, zaadjes ...

Bekijk recept

Zalm-groentepakketjes uit de oven

0 in 5

Nodig, per persoon: 100-150 gr zalmfilet 1 kleine aardappel, geschild en in zeer kleine stukjes gesneden 1 tomaat, in stukjes 1 stengel bleekselderij, in stukjes 1 eetlepel Parmezaanse kaas 1 ...

Bekijk recept

Zalmtaartje met risotto

0 in 5

Nodig (4 pers.) 200 gr gerookte zalm, in kleine stukjes 1 grote of 2 kleine appels, fijngesnipperd 75 ml crème fraiche 1-2 theelepels mierikswortel (of wat geraspte, verse mierikswortel) 1 ...

Bekijk recept

Zomerse pastasalade met gerookte forel

0 in 5

Nodig: 100 gr pasta 100-150 gr gerookte forel, in stukjes 3 tomaten, in stukjes 3 bosuitjes, fijngesneden voor de garnering wat bieslook of rucola 1 eetlepel citroensap 2 theelepels honing ...

Bekijk recept

Sushi, for beginners

0 in 5

Nodig: Sushi Kit Saitaku (AH) of losse ingredienten: 4 Nori vellen, 250 gr sushi-rijst, 40 ml sushi-azijn, Japanse sojasaus en een bamboematje 1 halve winterwortel 1 komkommer 100 gr gerookte ...

Bekijk recept