5) Bijgerecht en hapjes

Foccacia

0 in 5

Nodig: 250 gr bloem 2 eetlepels olijfolie theelepel zout zakje gist (7 gr) 150 ml warm water ingredienten voor de topping: bijv. zongedroogde tomaatjes, kaas, olijven, ui, groene kruiden etc. ...

Bekijk recept

Borrelhapjes: kaaslolly’s,wraps, gevulde eieren en tomaatjes met mozzarella

0 in 5

Kaaslolly’s: restje geraspte kaas, wat kruiden (bijv paprikapoeder en Italiaanse groene kruiden), bakpapier, cocktailprikkertjes (even in koud water gelegd) Meng de kaas met de kruiden. Leg op het bakpapier hoopjes ...

Bekijk recept

Amuse met selleriesalade en pesto

0 in 5

Nodig, voor 4 amuseglaasjes: 1 bakje selleriesalade 1 appel, geschild en in kleine stukjes 2 flinke theelepels groene pesto 1 theelepel (Italiaanse) groene kruiden peper, paprikapoeder verse bieslook pijnboompitten of ...

Bekijk recept

Spruitjessalade

0 in 5

Lekker lunchgerecht: Meng spruitjes, knoflook, ui, tomaatjes, mie, ketjap en gembersiroop

Bekijk recept