tussen de 20 en 40 minuten

Aardappel-knolselderijpuree met wortel en brie

0 in 5

Hoofdgerecht, 3-4 pers., vegetarisch Nodig: 1 kg aardappels, geschild en in stukjes 1 knolselderij, geschild en in stukjes 1 winterwortel, geraspt 1 ui, in stukjes 1 groentebouillontablet peper, zout, nootmuskaat ...

Bekijk recept

Kaaskoekjes

0 in 5

Nodig voor 8 stuks: 100 gr geraspte kaas 1 ei wat kruiden, bijv. peper, paprikapoeder, oregano Meng kaas en ei en voeg de kruiden toe. Leg met een lepeltje steeds ...

Bekijk recept

Tapenade van erwtjes en geitenkaas

0 in 5

Voor op stokbrood of op een toastje, ook lekker als amuse, vegetarisch Nodig: 400 gr erwtjes (bijv. biologische tuinerwten, diepvries AH) 125 gr zachte geitenkaas 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 ...

Bekijk recept

Aspergetips met gerookte zalm en aardappeltjes

0 in 5

Hoofdgerecht, 2-3 pers. Nodig: 200 gr groene aspergetips 200 gr gerookte zalm bakje roomkaas of zachte geitenkaas (met eventueel wat groene kruiden) 1 zak Aviko aardappelblokjes of aardappelkroketjes wat olie ...

Bekijk recept

Broccoli-bloemkoolsoep

0 in 5

Voor- of tussengerecht, vegetarisch Nodig: 1 kleine bloemkool (ongeveer 500 gr) 1 broccoli (ongeveer 500 gr) 1-3 teentjes knoflook, fijngesneden 3 groentebouillontabletten 100 gr smeerkaas, bijv Eru Balans 15+ eventueel ...

Bekijk recept

Risotto met wilde spinazie en feta

0 in 5

Hoofdgerecht, vegetarisch, 2-3 pers. Nodig: 200-250 gr risotto 300 gr wilde spinazie 50 gr pijnboompitten 100-150 gr feta, in stukjes 1 ui, in stukjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 groentebouillontablet scheutje ...

Bekijk recept

Zomerstamppot

0 in 5

Stamppot met ijsbergsla en vega-shoarma, hoofdgerecht voor 3-4 pers.: Nodig: 1 kg aardappels 1 krop ijsbergsla 2 x 160 gr vegetarische shoarma, www.devegetarischeslager.nl 2 uien, in kleine stukjes 1 rode ...

Bekijk recept

Gevulde pastaschelpen

0 in 5

Vegetarisch, voor- of hoofdgerecht of als amuse, 4 pers. Nodig: 16-20 grote pastaschelpen, o.a. te koop bij Oil & Vinegar (als amuse 1 schelp per persoon) 1 kleine ui, in ...

Bekijk recept

Kabeljauwpakketjes met ketjap en kokos

0 in 5

Hoofdgerecht, 4 pers. Nodig: 400 gr kabeljauw 100 gr (zilvervlies)rijst 1 klein blikje erwtjes 300-400 gr roerbakgroente (fijngesneden), bijv. wortel, ui, bleekselderij 4 eetlepels ketjap 4 eetlepels gemalen kokos 100 ...

Bekijk recept

Pasta met avocado en zeekraal

5 in 5

Hoofdgerecht, veganistisch, 4 pers. Nodig: 300 gr pasta 100 gr zeekraal 2 avocado’s, geschild en in stukjes 450 gr erwten 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 eetlepel citroen 4 eetlepels olijfolie ...

Bekijk recept