tussen de 20 en 40 minuten

Pita caprese

0 in 5

Nodig. 10 stuk: 5 pitabroodjes 150 ml crème fraiche 2 eetlepels groene pesto 3 tomaten, in dunne plakjes naar wens wat uienringen 1 bol buffelmozzarella wat gedroogde Italiaanse of Provencaalse ...

Bekijk recept

Met rösti en aubergine gevulde paprika’s

0 in 5

Recept voor 8 halve paprika’s. Nodig: 4 rode paprika’s, in de lengte gehalveerd, zaadlijsten verwijderd 1/2 zak rösti 1/2 aubergine of courgette, in zeer kleine stukjes gesneden 1 ui, in kleine ...

Bekijk recept

Slasoep

0 in 5

Nodig, voor 6 pers.: 1 grote krop ijsbergsla, in repen gesneden en gewassen 1 potje erwtjes, ongeveer 300 gr, uitgelekt 3 groentebouillontabletten een paar takjes verse munt, alleen de blaadjes, ...

Bekijk recept

Bladerdeegpizza met falafel

0 in 5

Nodig: rol bladerdeeg (koelvers) 250 ml Griekse yoghurt 2-3 teentjes knoflook, fijngesneden 200 gr falafel balletjes wat sla of rucola voor de garnering eventueel: rood chilipepertje (fijngesneden) en/of een ui ...

Bekijk recept

Salade met frambozendressing

0 in 5

Salade: sperziebonen (gekookt, 200 gr), mozzarella, nectarines, gebakken champignons (shiitake) Dressing: 10 verse frambozen, 2  eetlepels balsamicoazijn, 4 eetlepels olijfolie, peper en zout Schep de ingrediënten voor de salade op ...

Bekijk recept

Rucola stamppot

0 in 5

Nodig (4 pers.): 1 kg kruimige aardappels, geschild en in stukken 125 gr rucola 3 paprika’s, in stukjes 1 groentebouillontablet 4 (zacht)gekookte eieren klontje (room)boter peper, zout, eventueel snuf gemalen ...

Bekijk recept

Blini’s van bladerdeeg met zalm

0 in 5

Nodig (10-12 stuks): 4 plakjes bladerdeeg 100 gr gerookte zalm 2 eetlepels (koffie)melk 2 flinke eetlepels crème fraiche wat verse of gedroogde groene kruiden Roer de kruiden door de crème ...

Bekijk recept

Rijst met spinazie en feta

0 in 5

Nodig (voor een grote schaal voor 6 personen): 400 gr witte rijst 800 gr verse spinazie (gewassen) bakje cherry tomaatjes, gehalveerd 2 groentebouillontabletten 1 theelepel kurkuma feta, in blokjes naar ...

Bekijk recept

Indiase linzencurry

0 in 5

Nodig (4 pers.): 150 gr gedroogde rode linzen, afgespoeld 400 gr verse worteltjes, in plakjes gesneden 1 blik of potje mais 1 ui, in kleine stukjes 2 teentjes knoflook, fijngesneden ...

Bekijk recept

Snijbonensoep met groentechips

0 in 5

Nodig: 400 gr snijbonen, in stukjes  (ong. 2 cm) 1 courgette, in blokjes 1 ui, in kleine stukjes 2 teentjes knoflook, fijn gesneden zak groentechips (biologisch, verkrijgbaar o.a. bij Albert ...

Bekijk recept