5) Overig

Bananenbrood met noten en cacao

0 in 5

Nodig: 3 rijpe bananen, in stukjes 100 gr amandelmeel 3 eieren 50 gr havermout, fijngemalen 50 gr dadels, in stukjes snufje zout, snufje kaneel 1.5 theelepel bakpoeder naar wens een ...

Bekijk recept

Rode bieten hummus

0 in 5

Nodig: 500 gr rode bietjes, gekookt en in stukjes 400 gr kikkererwten, blik, uitgelekt 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 eetlepel honing 1-2 theelepels komijnzaad 2 eetlepels olijfolie scheutje citroen- of ...

Bekijk recept

Wortelbonbons

0 in 5

12-14 stuks, glutenvrij Nodig: 75 gr geraspte wortel 10 dadels, zonder pit, in kleine stukjes gesneden 1 theelepel kaneel 50 gr geraspte kokos handvol walnoten, in kleine stukjes Doe wortel, ...

Bekijk recept

Empanadillas met tomaat en tonijn

0 in 5

Nodig (20 stuks): 10 plakjes bladerdeeg, ontdooid 1 blik tomatenblokjes 1 blikje tonijn, op water (uitgelekt) 1 kleine ui, in stukjes naar wens een handjevol olijven, in kleine stukjes peper ...

Bekijk recept

Pastasalade met zalm

0 in 5

Nodig: 200 gr pasta, gekookt 1 blikje zalm, uitgelekt en eventuele graatjes verwijderd 1 ui, in kleine stukjes wat blaadjes verse basilicum scheut olijfolie peper naar wens: olijven, tomaten, kappertje, ...

Bekijk recept

Cranberry smoothie

0 in 5

Nodig (4 grote glazen of 12 kleine glaasjes) 350 gr verse cranberry’s 1 kaneelstokje 1 glas (versgeperst) sinaasappelsap 1 banaan naar wens wat suiker en/of honing eventueel een scheutje rode ...

Bekijk recept

Kwarkbolletjes met noten en fruit

0 in 5

Nodig: 300 gr bloem 25 gr (room)boter 200 gr kwark zakje gist 8 gr suiker 5 gr zout 100 gr noten en/of pitten en/of gedroogd fruit wat boter voor het ...

Bekijk recept

Appel-boterkoek

0 in 5

Nodig, voor een grote ronde boterkoek (de koek op de foto is in een kleinere, langwerpige bakvorm en heb ik onderstaande hoeveelheden gehalveerd) 200 gr roomboter op kamertemperatuur (+ iets ...

Bekijk recept

Banaan-pindakaas-havermout koekjes

0 in 5

Nodig: 1 eetlepel lijnzaad 2 rijpe bananen 30 gr pindakaas 60 gr bloem 80 gr havermout 1 theelepel bakpoeder 1 theelepel kaneel (of speculaaskruiden) 20 gr geraspte kokos 40 gr ...

Bekijk recept

Kwarkdips

0 in 5

Twee gezonde dipsauzen voor zomerse avonden. Maak de dips ruim van te voren zodat de kruiden goed kunnen intrekken. Muntdip: 200 gr kwark 1-2 teentjes knoflook, geperst wat takjes verse ...

Bekijk recept