3) Diner

Lasagne met broccolipuree

0 in 5

Hoofdgerecht, vegetarisch, 4 pers. Nodig: 6 lasagnebladeren 200 gr vegetarisch gehakt 1 aubergine, 1 venkelknol, 2 uien, 400 gr broccoli 2 teentjes knoflook flinke scheut rode wijn 50 gr (zwarte) ...

Bekijk recept

Aardappelgratin

0 in 5

Aardappelgratin, vegetarisch, bijgerecht voor 8-10 pers. Nodig: 4-5 teentjes knoflook 300 gr geraspte kaas, bijv de AH gratinkaas voor ovenschotels 2 kg aardappels, vastkokend 50 gr roomboter peper, zout, nootmuskaat ...

Bekijk recept

Bladerdeeg met frambozenmascarpone

0 in 5

Dessert, 4 pers.: 4 plakjes bladerdeeg 250 gr mascarpone 259 gr frambozen (of ander fruit), vers of diepvries naar smaak wat slagroom en/of suiker paar takjes verse munt poedersuiker 1 ...

Bekijk recept

Broccoli-spinaziesoep

0 in 5

Voor 6 pers., vegetarisch 500 gr broccoli, steel in stukjes, rest in kleine roosjes 450 gr spinazie á la crème 3 groentebouillontabletten 1 grote aardappel, in stukjes 1 grote ui, ...

Bekijk recept

Zuurkoolsalade

0 in 5

Bij- of lunchgerecht voor 4 pers., vegetarisch Nodig: 500 gr (biologische) kruidenzuurkool olijfolie 100 gr rozijnen 5-10 stuks zongedroogde tomaatjes, op olie 2 eetlepels honing paprikapoeder paar takjes peterselie eventueel ...

Bekijk recept

Zalmhapjes

5 in 5

Voor bij de sushi, of als hoofdgerecht voor 2 pers. met aardappelkroketjes geserveerd. Nodig ( 8 stuks): 200 gr gerookte zalm 1 komkommer, in dunne reepjes gesneden 1 bakje verse dille ...

Bekijk recept

Zuurkool op z’n Italiaans

0 in 5

Hoofgerecht voor 4 pers., vegetarisch Nodig: 1 kg aardappels, geschild 500 gr zuurkool, uitgelekt en afgespoeld 3-4 tomaten, in plakjes 2 bolletjes mozzarella, in plakjes scheutje melk en een klontje ...

Bekijk recept

Maaltijdsalade met gebakken camembert

0 in 5

Maaltijdsalade voor 2 pers. (of voorgerecht voor 4 pers.), vegetarisch Nodig: 250 gr camembert (of brie), in 8 puntjes 100 gr (gemengde) bladsla 250 gr kastanjechampignons, in plakjes 100 ml ...

Bekijk recept

Pasta met zalm en Boursin

0 in 5

Hoofdgerecht, 2 pers. Nodig: 100-150 gr pasta 100-150 gr zalmfilet 1 rode paprika, in stukjes 1 kleine ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 bakje Boursin Cuisine, of een pakje ...

Bekijk recept

Bloemkool op z’n Italiaans

0 in 5

Bijgerecht voor 4 pers., vegetarisch Nodig: 1 grote bloemkool 1 klein potje zongedroogde tomaatjes, op olie 1 bakje verse basilicum 1 teentje knoflook 1 bolletje mozzarella, in kleine stukjes 50 ...

Bekijk recept