Bladerdeeg met frambozenmascarpone
Dessert, 4 pers.: 4 plakjes bladerdeeg 250 gr mascarpone 259 gr frambozen (of ander fruit), vers of diepvries naar smaak wat slagroom en/of suiker paar takjes verse munt poedersuiker 1 ...
Dessert, 4 pers.: 4 plakjes bladerdeeg 250 gr mascarpone 259 gr frambozen (of ander fruit), vers of diepvries naar smaak wat slagroom en/of suiker paar takjes verse munt poedersuiker 1 ...
Voor 6 pers., vegetarisch 500 gr broccoli, steel in stukjes, rest in kleine roosjes 450 gr spinazie á la crème 3 groentebouillontabletten 1 grote aardappel, in stukjes 1 grote ui, ...
Bij- of lunchgerecht voor 4 pers., vegetarisch Nodig: 500 gr (biologische) kruidenzuurkool olijfolie 100 gr rozijnen 5-10 stuks zongedroogde tomaatjes, op olie 2 eetlepels honing paprikapoeder paar takjes peterselie eventueel ...
Voor bij de sushi, of als hoofdgerecht voor 2 pers. met aardappelkroketjes geserveerd. Nodig ( 8 stuks): 200 gr gerookte zalm 1 komkommer, in dunne reepjes gesneden 1 bakje verse dille ...
Hoofgerecht voor 4 pers., vegetarisch Nodig: 1 kg aardappels, geschild 500 gr zuurkool, uitgelekt en afgespoeld 3-4 tomaten, in plakjes 2 bolletjes mozzarella, in plakjes scheutje melk en een klontje ...
Maaltijdsalade voor 2 pers. (of voorgerecht voor 4 pers.), vegetarisch Nodig: 250 gr camembert (of brie), in 8 puntjes 100 gr (gemengde) bladsla 250 gr kastanjechampignons, in plakjes 100 ml ...
Hoofdgerecht, 2 pers. Nodig: 100-150 gr pasta 100-150 gr zalmfilet 1 rode paprika, in stukjes 1 kleine ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 bakje Boursin Cuisine, of een pakje ...
Bijgerecht voor 4 pers., vegetarisch Nodig: 1 grote bloemkool 1 klein potje zongedroogde tomaatjes, op olie 1 bakje verse basilicum 1 teentje knoflook 1 bolletje mozzarella, in kleine stukjes 50 ...