3) Diner

Andijviesoep

0 in 5

Voorgerecht, vegetarisch, 4 pers. Nodig: 500 gr gewassen en gesneden andijvie 1 aardappel, geschild en in stukjes 100 gr smeerkaas of zachte geitenkaas eventueel wat ui en wat knoflook, fijngesneden ...

Bekijk recept

Pitabroodje vega-burger

0 in 5

Nodig: pitabroodjes vegaburgers, bij voorkeur de MC2 burgers van De Vegetarische Slager erwtjestapenade, zie http://kookboekvanarja.com/2014/05/29/tapenade-van-erwtjes-en-geitenkaas/ olie of boter wat gesneden tomaat, sla, ui, komkommer eventueel wat mayonaise of ketchup Snijd ...

Bekijk recept

Aardappel-knolselderijpuree met wortel en brie

0 in 5

Hoofdgerecht, 3-4 pers., vegetarisch Nodig: 1 kg aardappels, geschild en in stukjes 1 knolselderij, geschild en in stukjes 1 winterwortel, geraspt 1 ui, in stukjes 1 groentebouillontablet peper, zout, nootmuskaat ...

Bekijk recept

Salade met snijboontjes en artisjok

0 in 5

Hoofdgerecht (1-2 pers.) of bijgerecht (3-4 pers.), vegetarisch Nodig: 200 gr snijboontjes of sperzieboontjes, in stukjes 200 gr (winter)wortel, geraspt 1 blikje artisjokharten, in stukjes 200 gr (kastanje)champignons, in plakjes ...

Bekijk recept

Linzensalade met blauwe bessen

0 in 5

Bijgerecht, vegetarisch Nodig: 400 gr cherrytomaatjes, rood en/of geel blik linzen, 400 gr 150 gr blauwe bessen een paar takjes verse basilicum 1 eetlepel mosterd 1 eetlepel balsamicoazijn 5 eetlepels ...

Bekijk recept

Hasselback aardappels

0 in 5

Bijgerecht, vegetarisch Nodig: per persoon: 2-3 aardappels per aardappel: 5-10 gr (room)boter wat knoflook, fijngeperst peper en zout eventueel wat geraspte kaas eventueel wat verse peterselie Schil de aardappels en ...

Bekijk recept

Witlofsalade met peer en gekaramelliseerde noten

0 in 5

Bijgerecht, vegetarisch Nodig: 75 gr cashewnoten, ongezouten 2 theelepels (olijf)olie 4 eetlepels honing, of ahorn- of agavesiroop 4 struikjes witlof, gewassen, bittere hart verwijderd en grof of fijn gesneden 2 rijpe ...

Bekijk recept

Courgettesoep met kidneybonen en geitenkaas

0 in 5

Voorgerecht, 4-6 personen, vegetarisch Nodig: 1 courgette, in stukjes 1 aardappel, in stukjes 1 ui, in stukjes 1-3 teentjes knoflook, fijngesneden 1 blik rode kidneybonen, 400 gr 125 gr zachte ...

Bekijk recept

Groenteschotel met kikkererwten, bloemkool en wortel

0 in 5

Hoofdgerecht, vegetarisch, 3-4 pers. Nodig: 2-3 uien, in stukjes 3 teentjes knoflook, fijngesneden 1 winterwortel, in stukjes 1 kleine bloemkool, in stukjes 1 blik kikkererwten, 400 gr, uitgelekt 1 zoete ...

Bekijk recept

Aspergetips met gerookte zalm en aardappeltjes

0 in 5

Hoofdgerecht, 2-3 pers. Nodig: 200 gr groene aspergetips 200 gr gerookte zalm bakje roomkaas of zachte geitenkaas (met eventueel wat groene kruiden) 1 zak Aviko aardappelblokjes of aardappelkroketjes wat olie ...

Bekijk recept