3) Diner

Aardappelkoekjes met zalm en crème fraiche

0 in 5

Voorgerecht voor 4-6 pers. of hoofdgerecht voor 2-3 pers. Nodig: 500 gr aardappels, vastkokend, geschild 1 grote ui 200 gr gerookte zalm (Gravad Lax) 1 bakje verse bieslook 125 gr ...

Bekijk recept

Zalm-courgette-spinazie quiche

0 in 5

Voor bij een buffet (kan zowel warm als koud geserveerd worden) Nodig: 5 plakjes bladerdeeg, ontdooid 250 gr zalm, graatvrij, in stukjes 1 courgette, in stukjes 250 gr verse spinazie ...

Bekijk recept

Spinaziestamppot met ei en feta

0 in 5

Hoofdgerecht, vegetarisch, 4 pers. Nodig: 500 gr spinazie, gewassen 1 kg aardappels, geschild en in stukken 1 grote ui, in kleine stukjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 4 eieren, ongekookt 100 ...

Bekijk recept

Vega-kip-kerrie

0 in 5

Hoofdgerecht, vegetarisch, 3-4 pers. Nodig: 1 bakje ‘kip-stuckjes’ van De vegetarische slager 1 bakje champignons, in plakjes 1 grote ui, in kleine stukjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 potje erwtjes ...

Bekijk recept

Salade met mozzarella en gemarineerde nectarines

0 in 5

Lunch- of bijgerecht, vegetarisch Nodig: 4 nectarines of perziken, geschild en in partjes 1 krop sla, gewassen en grof gesneden 125 gr (mini)mozzarella 1 theelepel sambal 2 eetlepels ketjap 2 ...

Bekijk recept

Hartige taart met rode bietjes, kaas en walnoot

0 in 5

Hoofdgerecht, vegetarisch, 4 pers. Nodig: 500 gr (biologische) rode bietjes 1 ui, in stukjes 5 plakjes bladerdeeg 125 ml crème fraiche 4 eieren 1 eetlepel honing 125 gr zachte geitenkaas ...

Bekijk recept

Verse pastasaus met courgetti

0 in 5

Voor- of hoofdgerecht, 4 pers., veganistisch Nodig: 1 kg tomaten, in stukjes 1 halve winterwortel, in stukjes 1 bakje vegetarische spekjes (soja) van www.devegetarischeslager.nl 1 ui, in stukjes 1 klein ...

Bekijk recept

Carpaccio van rode bietjes

0 in 5

Voorgerecht, 4 pers., vegetarisch Nodig; 2 grote rode bieten 100 gr zachte geitenkaas (of witte kaas) 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel witte wijnazijn 1 dessertlepel honing 1 dessertlepel mosterd wat ...

Bekijk recept

Ravioli met rucolapesto

0 in 5

Hoofdgerecht, vegetarisch, 2-3 pers. Nodig: 250 gr ravioli (koelvers) 500 gr roerbakgroente (bijv. champignons, ui, courgette), in stukjes gesneden 75 gr rucola + wat voor de garnering 2 eetlepels pijnboompitten ...

Bekijk recept

Aardappelschotel met courgette en tomaat

2 in 5

Hoofdgerecht, vegetarisch, 4 pers. Nodig: ca 1 kg aardappels, geschild en in  plakjes gesneden 1 courgette (ca 400-500 gr), in  plakjes gesneden 2 tomaten, in plakjes 1-2 uien, in ringen 2 teentjes ...

Bekijk recept