2) Lunch en brunch

Foccacia

0 in 5

Nodig: 250 gr bloem 2 eetlepels olijfolie theelepel zout zakje gist (7 gr) 150 ml warm water ingredienten voor de topping: bijv. zongedroogde tomaatjes, kaas, olijven, ui, groene kruiden etc. ...

Bekijk recept

Pindasoep

0 in 5

Nodig: 1 grote ui 1 grote aardappel 1 teentje knoflook 2 tomaten 150 gr pindakaas 2 groentebouillontabletten ¼ komkommer ½ bakje taugé 1 theelepel korianderpoeder 1 theelepel sambal 1 eetlepel ...

Bekijk recept

Rodebietensoep

0 in 5

Nodig: 3 grote (biologische) rode bieten 1 ui, in stukjes 1 teentje knoflook 1 appel, in stukjes creme fraiche (verse) mierikswortel 1/2 theelepel komijnpoeder 1 groentebouillontablet olijfolie, peper en zout ...

Bekijk recept