Gevulde pastaschelpen
Vegetarisch, voor- of hoofdgerecht of als amuse, 4 pers. Nodig: 16-20 grote pastaschelpen, o.a. te koop bij Oil & Vinegar (als amuse 1 schelp per persoon) 1 kleine ui, in ...
Vegetarisch, voor- of hoofdgerecht of als amuse, 4 pers. Nodig: 16-20 grote pastaschelpen, o.a. te koop bij Oil & Vinegar (als amuse 1 schelp per persoon) 1 kleine ui, in ...
Hoofdgerecht, 4 pers. Nodig: 400 gr kabeljauw 100 gr (zilvervlies)rijst 1 klein blikje erwtjes 300-400 gr roerbakgroente (fijngesneden), bijv. wortel, ui, bleekselderij 4 eetlepels ketjap 4 eetlepels gemalen kokos 100 ...
Nodig: 2 blikjes sardientjes, op olie 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 eetlepel tomatenketchup 1/2 eetlepel mosterd oregano, paprikapoeder, peper en zout 2 eetlepels citroensap ter garnering eventueel wat geroosterde pijnboompitten ...
Lunchgerecht, vegetarisch, 3-4 broodjes, of voor op een toastje, ook lekker als amuse in een amuseglaasje op een bedje van sla Nodig: 3-4 luxe broodjes 160 gr visvrije tonijn, www.devegetarischeslager.nl ...
Voorgerecht, vegetarisch, 6 pers. Nodig: 1 grote knolselderij, geschild en in kleine stukjes gesneden 1 grote aardappel, geschild en in kleine blokjes gesneden 1 ui, in kleine stukjes 1 (of ...
Hoofdgerecht, veganistisch, 4 pers. Nodig: 300 gr pasta 100 gr zeekraal 2 avocado’s, geschild en in stukjes 450 gr erwten 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 eetlepel citroen 4 eetlepels olijfolie ...
Hoofdgerecht, vegetarisch, 3-4 pers.: Nodig: 250 gr risotto rijst 500 gr Chinese (of groene) kool, grof gesneden 8 zongedroogde tomaatjes, geweekt of op olie, in stukjes 1 ui, in stukjes 2 teentjes ...
Dessert, 4 pers.: 2 rijpe mango’s, in stukjes 3 eetlepels sinaasappelsap 1 eetlepel citroen 2 eetlepels honing 20 gr gemalen kokos slagroom 250 gr frambozen, vers of diepvries 1 banaan ...