Breekbrood
Nodig: 500 gr (spelt)meel of bloem + wat voor de garnering 1 zakje gist 8 gr zout eventueel een klontje roomboter eventueel een scheutje citroensap Meng bloem, gist, zout en ...
Nodig: 500 gr (spelt)meel of bloem + wat voor de garnering 1 zakje gist 8 gr zout eventueel een klontje roomboter eventueel een scheutje citroensap Meng bloem, gist, zout en ...
Nodig, voor 4 stuks: 4 plakjes bladerdeeg, ontdooid 200 gr (seizoens)fruit, in stukjes 2 eetlepels bloem eventueel wat suiker 1 ei Leg het bladerdeeg op een bakplaat en vouw de ...
Lunch- of hoofdgerecht, vegetarisch, 2 pers.: 2 stuks (biologisch) naanbrood 100 ml (zelfgemaakte) tomatensaus restje roerbakgroente (bijv. ui, courgette, paprika, champignons), fijngesneden 1 bolletje mozzarella eventueel wat stukjes ananas peper, ...
Nodig: 500 gr peren, geschild en in blokjes 500 gr peren, ongeschild en in schijfjes 100 gr pure chocolade, geraspt 150 gr witte basterdsuiker 200 gr zelfrijzend bakmeel 150 gr ...
Bijgerecht voor 4 pers., vegetarisch Nodig: 1 knolselderij, geschild 2 grote appels, in plakjes 2 grote uien, in stukjes 100 gr geitenkaas 200 ml slagroom peper, zout, gedroogde taliaanse groene ...
Hoofdgerecht, vegetarisch, 2 pers., klaar in 10 minuten Nodig: 250 gr ravioli, koelvers 1-2 eetlepels (zelfgemaakte) pesto 1 courgette geraspte kaas en/of mozzarella zout, olijfolie, gedroogde Italiaanse groene kruiden of ...
Nodig: ca 400 gr zoete aardappels, geschild ca 400 broccoli 150 gr geraspte kaas 2-4 eetlepels bloem of boekweitmeel (bij VZL) 2 uien 2 eieren peper en zout rasp eventueel ...
Voorgerecht, vegetarisch, 4 pers. Nodig: 1 liter tomatensap (bijv. van Appelsientje) 1 groentebouillontablet 1 eetlepel bloem 1 ui, in stukjes eventueel restje fijngesneden groente (courgette, champignons, aardappel) scheutje olie peper ...