Perzik-notentaart
Nodig: 250 gr zelfrijzend bakmeel 1/2 blik perziken, uitgelekt en in schijfjes 250 gr (riet)suiker 100 gr (room)boter 125 gr magere kwark 100 gr jam 5 eieren 2 theelepels kaneel ...
Nodig: 250 gr zelfrijzend bakmeel 1/2 blik perziken, uitgelekt en in schijfjes 250 gr (riet)suiker 100 gr (room)boter 125 gr magere kwark 100 gr jam 5 eieren 2 theelepels kaneel ...
Hoofdgerecht, voor 3-4 pers., vegetarisch Nodig: 1 bakje kipstuckjes (De vegetarische slager) 400 gr sperziebonen 1 bakje (kastanje)champignons, in plakjes 2 uien, in stukjes 2 flinke eetlepels pindakaas 3 eetlepels ...
Hoofdgerecht voor 2 pers., ook lekker koud als lunchsalade 180 gr noedels, bijv. Hakubaku biologische authentieke Japanse noedels, verkrijgbaar bij Marqt 150-200 gr verse spinazie, gewassen 1 blikje tonijn, op olie, ...
Nodig: 200 gr spinazie, gewassen 1 avocado en/of 1 banaan, in stukjes 100 ml yoghurt 100 ml sinaasappelsap eventueel een schepje chiazaad of lijnzaad Doe de spinazieblaadjes in een kom, ...
Voorgerecht, 4 pers., vegetarisch. Een krachtige herfstsoep. Nodig: 400 gr gemengde (herfst)paddenstoelen, schoongeborsteld en in plakjes 1 kleine ui, in stukjes 2 groentebouillontabletten 4 eetlepels bloem 3 eetlepels madeira 2 ...
Bijgerecht voor 4 pers. of maaltijdsalade voor 2 pers., vegetarisch/veganistisch Nodig voor de salade: 200 gr verse (wilde) spinazie, gewassen 1 avocado, in stukjes 1 ui, in stukjes 50 gr ...
Hoofdgerecht, vegetarisch, 3-4 pers. Nodig: 5 plakjes deeg voor hartige taart (of bladerdeeg of zelfgemaakt deeg) 300-400 gr pompoenblokjes 200-300 gr roerbakgroente, in stukjes, bijv. ui, paprika, broccoli naar wens ...
Suikervrij. Nodig: 100 gr gemalen kokos 100 gr banaan 1 ei (groot formaat) scheutje citroensap Prak de banaan fijn en roer het ei er goed door. Roer daarna de kokos ...