Speltwraps

Voor zelfgebakken wraps heb je het volgende nodig:

  • 200 gr (spelt)meel
  • 400 ml water
  • 2 eieren
  • snufje zout
  • naar wens wat kruiden, bijv. kerrie
  • spread naar keuze: bijv. zachte geitenkaas of hummus of kruidenkaas
  • reepjes komkommer en/of wortel
  • wat verse bieslook
  • klein scheutje olijfolie

Meng in een kom meel, water, eieren, zout en wat kruiden naar wens. Roer goed door. Verwarm in een koekenpan een klein scheutje olijfolie en schep wat van het beslag in de koekenpan alsof je een dunne pannenkoek bakt (je hebt voldoende beslag voor zo’n 6 wraps). Bak de wrap kort en draai om. Nog even doorbakken totdat de onderkant bruin is. Herhaal dit voor de overige wraps; het is niet nodig om steeds olie in de pan te doen.

Laat de wraps afkoelen en besmeer met de spread naar keuze, leg er reepjes komkommer op en de verse bieslook en rol op.

Het recept voor het beslag van de wraps heb ik gevonden op de website puursuzanne.nl

 

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!