Salade met geitenkaas en balsamicodressing

Nodig, bijgerecht voor 4 personen.

  • 8 plakjes geitenkaas
  • 8 vellen filodeeg
  • 8 druppeltjes olijfolie
  • 8 druppeltjes honing
  • krop sla

Voor de dressing:

  • 2 eetlepels balsamico azijn
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel honing
  • 1/2 eetlepel mosterd

Ontdooi het filodeeg in een vochtige theedoek. Klop voor de dressing olijfolie, balsamico, honing en mosterd goed door elkaar.

Leg op elke velletje filodeeg een plakje geitenkaas. Druppel hierop wat honing en wat olijfolie. Vouw het deeg goed dicht. Zet 15 minuten in een voorverwarmde oven en serveer op de sla met de dressing. Garneer naar wens met bijv. tomaat, komkommer, ei.

 

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!