Rucola stamppot

Nodig (4 pers.):

  • 1 kg kruimige aardappels, geschild en in stukken
  • 125 gr rucola
  • 3 paprika’s, in stukjes
  • 1 groentebouillontablet
  • 4 (zacht)gekookte eieren
  • klontje (room)boter
  • peper, zout, eventueel snuf gemalen chilivlokken
  • eventueel wat geroosterde amandelen of amandelschaafsel

Kook de aardappels in water en groentebouillontablet gedurende 15 minuten. Voeg 4 minuten voor einde kooktijd de paprikastukjes toe. Giet af en vang wat kookvocht op. Stamp de aardappels met wat boter en wat kookvocht tot een puree. Breng op smaak met peper, zout en eventueel wat chillivlokken. Roer de rucola door de stamppot. Garneer met de amandelen en de gekookte eieren.

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!