Raviolisoep

Nodig:

  • 250 gr ravioli (koelvers)
  • 1 prei, in dunne ringetjes gesneden
  • 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • eventueel een paar worteltjes, in kleine stukjes
  • 3 groentebouillontabletten
  • 2 tomaten, in stukjes
  • wat geraspte Parmezaanse kaas
  • eventueel wat peper
  • scheutje olijfolie

Wok de knoflook in de olie. Voeg 1,5 liter water toe plus de groentebouillontabletten, prei en wortel. Laat 10 minuten zachtjes doorkoken. Voeg de ravioli toe en laat nog 6-8 minuten zachtjes doorkoken. Voeg op het eind van de kooktijd de tomaten toe. Breng op smaak met wat peper en garneer met de Parmezaanse kaas.

Bron : Hallo Jumbo (recept wel enigszins aangepast)

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!