Rabarber-frambozenmoes

Nodig (4 pers.):

  • 600 gr rabarber, ongeschild, in stukjes
  • 250 gr frambozen (vers of diepvries)
  • 2 eetlepels kristalsuiker
  • 4-8 kaneelbiscuits (Verkade langetjes)
  • 200 ml slagroom
  • limonadesiroop (frambozen)

Kook de rabarber in een klein beetje water en de suiker gedurende 15 minuten (zonder deksel op de pan). Voeg de
frambozen toe (bewaar een paar frambozen voor de garnering), roer goed door en laat afkoelen. Voeg eventueel nog wat extra suiker toe.

Schenk de rabarber-frambozenmoes in glazen, verkruimel de kaneelbiscuits (1-2 per glas) en strooi dat op de moes. Klop de slagroom met 2 eetlepels limonadesiroop lobbig en schep dat op de moes.

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!