Met spinazie gevulde broodjes

Lunch- of bijgerecht. Nodig voor 4 stuks:

  • 4 harde broodjes
  • 200 gr spinazie (diepvries)
  • 1 ui, in kleine stukjes
  • wat zongedroogde tomaatjes, in stukjes
  • stukje kaas naar wens, in kleine blokjes (bijv. Port Salut of Feta)
  • olie, peper en zout

Snijd de kapjes van de broodjes af en hol de broodjes wat uit (het broodkruim kan je bewaren en invriezen en gebruiken om iets te gratineren). Wok in een pan in wat olie de ui gedurende een paar minuten, voeg de spinazie toe totdat deze ontdooid is. Roer er de tomaatjes en de kaas door. Vul de broodjes met het spinaziemengsel. Zet even onder de grill of in de oven (max 10 minuten) en serveer direct.

Print Friendly

Beoordeling

  • (5 /5)
  • (1 Beoordeling)

Delen!