Lasagne met koolrabi, tomaat en wortel

Nodig:

  • 250 gr koelverse lasagnebladen
  • 1 koolrabi, geschild en in dunne plakken
  • 500 gr (winter)wortel, in plakjes
  • 3-4 tomaten, in plakjes
  • 1 bakje vegetarische speckjes, De vegetarische slager
  • 200 ml slagroom
  • 1 ei
  • 150 gr geraspte kaas
  • peper en zout
  • eventueel wat rucola of veldsla voor de garnering

Kook de koolrabi en de wortel in 1 pan gedurende 10 minuten. Laat goed uitlekken. Roer de slagroom met de kaas en het ei goed door elkaar. Bak de spekjes even in een koekenpan. Leg op de bodem van een ovenschaal 3 lasagnebladen, daarop een laagje groente, wat spekjes, wat peper en zout en een schepje van het roommengsel. Daarop weer 3 lasagnebladen. Herhaal dit alles nog een keer en eindig met 3 lasagnebladen. Besmeer dit met het roommengsel. Daarna 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 gr.

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!