Gevulde courgettes met vega-kip en ras-el-hanout

Hoofdgerecht, 2  pers.

Nodig:

  • 1 grote courgette
  • 1 eetlepel ras-el-hanout kruiden
  • 1 bakje vega kipstuckjes, De vegetarische slager
  • 1 grote ui, in stukjes
  • 1 stukjes rode paprika
  • 1/2 bol mozzarella
  • scheutje (olijf)olie

Snijd de courgette in de lengte doormidden en kook de courgette gedurende 7 minuten. Laat even afkoelen en schep een deel van het vruchtvlees eruit. Leg de courgettes in een ovenschaal. Snijd de kipstukjes klein en meng de ui erdoor + de ras-el-hanout kruiden. Laat even (ongeveer 30 minuten) marineren in de koelkast. Wok het kipmengsel even op hoog vuur. Vul daarna de courgettes met het kipmengsel. Leg wat paprika erop en de mozzarella. Zet 15 minuten in de oven op 200 gr.

 

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!