Borrelbrood

Nodig:

  • 1 klein rond (zelfgebakken) brood
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 eetlepel gedroogde Italiaanse of Provencaalse kruiden
  • een paar plakjes kaas, in reepjes
  • eventueel wat verse basilicum
  • aluminiumfolie

Snijd het brood diep in, zowel horizontaal als verticaal. Om te vermijden dat je met het snijden de onderkant van het brood raakt kan je aan weerskanten van het brood een pollepel leggen. Klop een dressing van olie en mosterd. Besprenkel de dressing in en op het brood. Leg wat reepjes kaas in de openingen en pak het brood in aluminiumfolie. Bak in een voorverwarmde oven op 175 graden gedurende 15 minuten. Voeg eventueel nog wat verse basilicum toe en serveer direct.

 

Print Friendly

Beoordeling

  • (5 /5)
  • (1 Beoordeling)

Delen!