2) Aziatisch

Maissoep met zelfgebakken naanbrood

0 in 5

Naanbrood: 500 gr zelfrijzend bakmeel 400 gr Griekse yoghurt snufje zout wat kruiden naar wens: bijv. 1 theelepel mosterdzaad, 1 theelepel komijnzaad en 1 theelepel venkelzaad 100 ml olijfolie bosje ...

Bekijk recept

Pompoen-eiercurry

0 in 5

Nodig (4 pers.): Kruiden: 3 teentjes knoflook, fijngesneden stukje verse gember (fijngesneden ) of 1 theelepel gemberpoeder 1 theelepel gemalen koriander 1 theelepel gemalen komijn 1 theelepel kurkuma 1 theelepel ...

Bekijk recept

Quinoasalade met tonijn en ketjapdressing

0 in 5

Nodi: 150 gr quinoa 500 gr sperziebonen 1 grote ui, in kleine stukjes 1 bakje cherry tomaatjes, gehalveerd 1 blikje tonijn (in water) 1 bakje verse koriander 2 eetl. limoensap ...

Bekijk recept

Bloemkool-nasi

0 in 5

Hoofdgerecht voor 2-3 pers., vegetarisch, koolhydraatarm Nodig: 1 grote bloemkool, geraspt 1 prei, in ringen gesneden 1 (rode) paprika, in stukjes gesneden 1 rood of groen pepertje, in kleine stukjes ...

Bekijk recept

Dadelbonbons

0 in 5

10-12 stuks 20 dadels, zonder pit 2 + 2 eetlepels gemalen kokos 50 gr amandel schaafsel 1 eetlepel cacaopoeder Snijd de dadels in stukjes en doe ze in een mengbeker. ...

Bekijk recept

Vega gehakt in pittige ketjapsaus

0 in 5

Hoofdgerecht, 2 pers., vegetarisch Nodig: 1 bakje met 2 gehaktballen van De vegetarische slager 1 rode paprika, in stukken 1/2 of 1 rood pepertje, in kleine stukjes 1 ui, in ...

Bekijk recept

Vega-kipsate

0 in 5

Hoofdgerecht, voor 3-4 pers., vegetarisch Nodig: 1 bakje kipstuckjes (De vegetarische slager) 400 gr sperziebonen 1 bakje (kastanje)champignons, in plakjes 2 uien, in stukjes 2 flinke eetlepels pindakaas 3 eetlepels ...

Bekijk recept

Vega-kip-kerrie

0 in 5

Hoofdgerecht, vegetarisch, 3-4 pers. Nodig: 1 bakje ‘kip-stuckjes’ van De vegetarische slager 1 bakje champignons, in plakjes 1 grote ui, in kleine stukjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 potje erwtjes ...

Bekijk recept

Kabeljauwpakketjes met ketjap en kokos

0 in 5

Hoofdgerecht, 4 pers. Nodig: 400 gr kabeljauw 100 gr (zilvervlies)rijst 1 klein blikje erwtjes 300-400 gr roerbakgroente (fijngesneden), bijv. wortel, ui, bleekselderij 4 eetlepels ketjap 4 eetlepels gemalen kokos 100 ...

Bekijk recept

Zalmhapjes

0 in 5

Voor bij de sushi, of als hoofdgerecht voor 2 pers. met aardappelkroketjes geserveerd. Nodig ( 8 stuks): 200 gr gerookte zalm 1 komkommer, in dunne reepjes gesneden 1 bakje verse dille ...

Bekijk recept