1) Voorgerecht

Zoete aardappel-broccoli soep

0 in 5

Nodig: 500 gr zoete aardappels, in blokjes 500 gr broccoli, in stukken 1 ui, in stukjes 2 cm verse gember, in kleine stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 3 groentebouillontabletten 2 ...

Bekijk recept

Snijbonensoep met groentechips

0 in 5

Nodig: 400 gr snijbonen, in stukjes  (ong. 2 cm) 1 courgette, in blokjes 1 ui, in kleine stukjes 2 teentjes knoflook, fijn gesneden zak groentechips (biologisch, verkrijgbaar o.a. bij Albert ...

Bekijk recept

Bruine bonensoep

0 in 5

Nodig: 1 grote winterwortel, in kleine stukjes 1 grote pot bruine bonen, uitgelekt 2 preien, in ringen gesneden 2 aardappelen, geschild en in kleine stukjes 2 uien, in kleine stukjes ...

Bekijk recept

Spinazie-linzensoep

0 in 5

Nodig: 1 blik linzen (ong. 250 gr) 300 gr verse spinazie 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 ui, in kleine stukjes 2 groentebouillontabletten naar smaak wat peper en/of gemalen chilivlokken scheutje ...

Bekijk recept

Linzensalade

0 in 5

Nodig: 400 gr linzen (afgespoeld, uit blik of pot) bakje cherrytomaatjes, gehalveerd 1 ui, in kleine stukjes bosje verse peterselie bakje vegetarische spekjes (De vegetarische slager) en/of stukje geitenkaas, verkruimeld ...

Bekijk recept

Witlofsoep

0 in 5

Nodig (4 pers.): 700 gr witlof 1 kleine ui, in stukjes 2 groentebouillontabletten 2 theelepels gedroogde tijm 1 eetlepel honing 75-100 gr zachte geitenkaas peper en eventueel wat gedroogde bieslook ...

Bekijk recept

Tomatencarpaccio

0 in 5

Voor- of bijgerecht. Nodig: 4-6 smaaktomaten (op kamertemperatuur) 50 gr pijnboompitten 50 gr Parmezaanse kaas 1 teentje knoflook, fijngeperst 2 eetlepels olijfolie 1/2 eetlepel balsamicoazijn 1 theelepel honing 1 theelepel ...

Bekijk recept

Boerenkoolsoep met feta

0 in 5

Nodig: 300 gr panklare boerenkool 2 aardappels, in kleine stukjes 1 ui, in kleine stukjes teentje knoflook, fijngesneden 1-2 theelepels gemalen komijn 2 groentebouillontabletten peper olijfolie 100 gr feta, in ...

Bekijk recept

Pittige linzen-pompoensoep

0 in 5

Nodig, 6 pers.: 400 gr pompoen, in stukjes 400 gr linzen (potje) 1-2 uien, in kleine stukjes teentje knoflook, fijngesneden theelepel komijnpoeder 3 groentebouillontabletten scheutje olijfolie 1 rood Spaans pepertje ...

Bekijk recept

Wortel-pastinaaksoep

0 in 5

Nodig (6 pers.): 300 gr winterwortel, in stukjes 300 gr pastinaak, in stukjes 1 ui, in stukjes 2 teentjes knoflook, fijngesneden stukje verse gember (2 cm), fijngesneden 2 groentebouillonblokjes sap ...

Bekijk recept