Empanade met tonijn (of gorgonzola)
Nodig: 1 pak brooddeeg 2 blikjes tonijn (uitgelekt) of 150 gr gorgonzola in stukjes (eventueel een half zakje geraspte kaas als je tonijn gebruikt) 3-4 tomaten, in stukjes 1 ui, in ...
Nodig: 1 pak brooddeeg 2 blikjes tonijn (uitgelekt) of 150 gr gorgonzola in stukjes (eventueel een half zakje geraspte kaas als je tonijn gebruikt) 3-4 tomaten, in stukjes 1 ui, in ...
Nodig: 250 gr bloem 2 eetlepels olijfolie theelepel zout zakje gist (7 gr) 150 ml warm water ingredienten voor de topping: bijv. zongedroogde tomaatjes, kaas, olijven, ui, groene kruiden etc. ...
Kaaslolly’s: restje geraspte kaas, wat kruiden (bijv paprikapoeder en Italiaanse groene kruiden), bakpapier, cocktailprikkertjes (even in koud water gelegd) Meng de kaas met de kruiden. Leg op het bakpapier hoopjes ...
Nodig: 1 grote ui 1 grote aardappel 1 teentje knoflook 2 tomaten 150 gr pindakaas 2 groentebouillontabletten ¼ komkommer ½ bakje taugé 1 theelepel korianderpoeder 1 theelepel sambal 1 eetlepel ...
Nodig (12 stuks): 250 gr zelfrijzend bakmeel 2 theelepels bakpoeder 200 ml melk 1 ei 1 ui 1 paprika peper, zout, paprikapoeder 1 eetlepel groene (Italiaanse) kruiden 1/2 zakje geraspte ...
Nodig: 3 grote (biologische) rode bieten 1 ui, in stukjes 1 teentje knoflook 1 appel, in stukjes creme fraiche (verse) mierikswortel 1/2 theelepel komijnpoeder 1 groentebouillontablet olijfolie, peper en zout ...
Nodig: 250 gr bloem 150 gr boter 4 gr zout 2 eieren 50 gr kristalsuiker 100 gr poedersuiker 1 eetlepel kaneel 4 zoetzure appels Meng bloem, 100 gr boter, poedersuiker, ...
(variant op het verspakket van AH) Nodig: 750 gr (Roma) tomaten 2 teentjes knoflook 1 ui 1 kleine winterwortel 1 liter (groente)bouillon (van 2 tabletten) 1 klein blikje tomatenpuree wat ...