Zomerse cocktail met perzik en Prosecco
Nodig: (vervang voor een alcoholvrije variant de Prosecco door 7-up) 1 groot blik perzikken 100-150 gr vanilleijs 1/2 fles Prosecco staafmixer Doe perzikken (incl. het sap) en vanilleijs in een ...
Nodig: (vervang voor een alcoholvrije variant de Prosecco door 7-up) 1 groot blik perzikken 100-150 gr vanilleijs 1/2 fles Prosecco staafmixer Doe perzikken (incl. het sap) en vanilleijs in een ...
Nodig: 175 gram boter 300 gr bloem 3 eieren 220 gr kristalsuiker 1 zakje vanillesuiker 3 Granny Smith appels, in stukjes 250 gr frambozen (diepvries of vers) poedersuiker 1 ovenschaal, ...
Vegetarische salade Nodig: rucola tomaten, in stukjes blikje kidneybonen, gewassen en uitgelekt blikje mais, gewassen en uitgelekt tortillachips, grof verkruimeld citroensap, olijfolie, peper en zout eventueel wat verse kruiden, bijv. ...
Vegetarisch hoofdgerecht. Nodig (2-3 pers.): 5 plakjes bladerdeeg 500 gr broccoli, in roosjes 2 grote, rijpe peren in plakjes 1 ui, in stukjes 150 gr gorgonzola, in stukjes 125 ml ...
Vegetarisch. Nodig: 250 gr bloem 1 zakje bakpoeder 4 eieren 50 ml melk 75 ml olijfolie 200-300 gr groente (fijngesneden), bijv. paprika, ui, olijven, courgette, zongedroogde tomaatjes etc. 150 gr ...
Vegetarisch borrelhapje of voorgerecht. Nodig (6 stuks): stokbrood (mag een restje zijn van de vorige dag) 1 smaaktomaat, in kleine stukjes gesneden 1 (of meer) teentjes knoflook, zeer fijn gesneden of ...
Lunchgerecht, vegetarisch Nodig: 2 zoete aardappels (bataten), geschild en in kleine stukjes gesneden 75 gr quinoa 2 tomaten, in stukjes 1 ui, in stukjes 1 (paarse) paprika, in stukjes eventueel wat bieslook ...
Nodig: 400 gr wortels, geraspt 100 gr walnoten, in kleine stukjes 200 gr boter 150 gr lichte of bruine basterdsuiker 2 eieren 200 gr zelfrijzend bakmeel zout en kaneel 100 ...