4) Hoofdgerecht - met vis

Pasta puttanesca

0 in 5

Nodig: 500-600 gr rijpe tomaten, in stukjes 1 blikje ansjovis, in kleine stukjes 1 ui, fijngesnipperd 2 teentjes knoflook, fijngesneden peper 1 klein blikje tomatenpuree olijfolie naar wens wat olijven ...

Bekijk recept

Courgettesalade met ansjovisdressing

0 in 5

Nodig: 1 courgette 1 blikje ansjovis 2 eetlepels pijnboompitten 2 eetlepels olijfolie 1/2 citroen, uitgeperst peper naar wens wat rucola als garnering naar wens wat Parmezaanse kaas Rooster de pijnboompitten ...

Bekijk recept

Aardappelsalade met zeekraal en forel

0 in 5

Nodig: 400 gr gekookte krieltjes (naar wens in de schil) 1 bakje zeekraal 150 gr gerookte forel, in stukjes 2 teentjes knoflook, fijngesneden olijfolie peper en zout scheutje citroen- of ...

Bekijk recept

Met zalm gevulde courgettes

0 in 5

Hoofdgerecht, 4 pers. Nodig: 2 courgettes 125 ml crème fraiche scheutje citroensap 200 gr gerookte zalm, in stukjes (of zalmsnippers) 1 teentje knoflook, fijngesneden 100 gr geraspte kaas scheutje olijfolie ...

Bekijk recept

Groente spaghetti met zalm en avocado

0 in 5

Hoofdgerecht voor 2 personen. Voor dit gerecht heb je een spiraalsnijder (spirelli) nodig. Nodig: 1 courgette 1 winterwortel eventueel een rood pepertje, in kleine stukjes (met een paar pitjes voor ...

Bekijk recept

Knolselderijsalade met ansjovis

0 in 5

Nodig: 1 knolselderij, geraspt 2 stengels bleekselderij, in kleine stukjes gesneden handvol (gemengde) ongezouten noten blikje ansjovis, in kleine stukjes 1 sinaasappel, in stukjes 1 klein blikje ananas op sap, ...

Bekijk recept

Risotto met tuinbonen en zalm

0 in 5

Nodig (2-3 pers.): 200 gr risottorijst 1 groentebouillontablet 300-400 gr tuinbonen (blikje, potje of diepvries – ontdooid-) 200 gr zalmfilet 1 ui, in stukjes 2 teentjes knoflook, fijngesneden scheutje olijfolie, ...

Bekijk recept

Pastasalade met zalm

0 in 5

Nodig: 200 gr pasta, gekookt 1 blikje zalm, uitgelekt en eventuele graatjes verwijderd 1 ui, in kleine stukjes wat blaadjes verse basilicum scheut olijfolie peper naar wens: olijven, tomaten, kappertje, ...

Bekijk recept

Quinoasalade met tonijn en ketjapdressing

0 in 5

Nodi: 150 gr quinoa 500 gr sperziebonen 1 grote ui, in kleine stukjes 1 bakje cherry tomaatjes, gehalveerd 1 blikje tonijn (in water) 1 bakje verse koriander 2 eetl. limoensap ...

Bekijk recept

Vispakketjes uit de oven

0 in 5

Nodig, per persoon: 150 gr vis (bijv. zalm of kabeljauw) 50 gr gekookte rijst of geraspte aardappels handvol zeekraal wat uiringen klein plakje jong belegen kaas theelepel olijfolie theelepel witte ...

Bekijk recept