4) Hoofdgerecht - met vis

Met zalm gevulde courgettes

0 in 5

Hoofdgerecht, 4 pers. Nodig: 2 courgettes 125 ml crème fraiche scheutje citroensap 200 gr gerookte zalm, in stukjes (of zalmsnippers) 1 teentje knoflook, fijngesneden 100 gr geraspte kaas scheutje olijfolie ...

Bekijk recept

Groente spaghetti met zalm en avocado

0 in 5

Hoofdgerecht voor 2 personen. Voor dit gerecht heb je een spiraalsnijder (spirelli) nodig. Nodig: 1 courgette 1 winterwortel eventueel een rood pepertje, in kleine stukjes (met een paar pitjes voor ...

Bekijk recept

Knolselderijsalade met ansjovis

0 in 5

Nodig: 1 knolselderij, geraspt 2 stengels bleekselderij, in kleine stukjes gesneden handvol (gemengde) ongezouten noten blikje ansjovis, in kleine stukjes 1 sinaasappel, in stukjes 1 klein blikje ananas op sap, ...

Bekijk recept

Risotto met tuinbonen en zalm

0 in 5

Nodig (2-3 pers.): 200 gr risottorijst 1 groentebouillontablet 300-400 gr tuinbonen (blikje, potje of diepvries – ontdooid-) 200 gr zalmfilet 1 ui, in stukjes 2 teentjes knoflook, fijngesneden scheutje olijfolie, ...

Bekijk recept

Pastasalade met zalm

0 in 5

Nodig: 200 gr pasta, gekookt 1 blikje zalm, uitgelekt en eventuele graatjes verwijderd 1 ui, in kleine stukjes wat blaadjes verse basilicum scheut olijfolie peper naar wens: olijven, tomaten, kappertje, ...

Bekijk recept

Quinoasalade met tonijn en ketjapdressing

0 in 5

Nodi: 150 gr quinoa 500 gr sperziebonen 1 grote ui, in kleine stukjes 1 bakje cherry tomaatjes, gehalveerd 1 blikje tonijn (in water) 1 bakje verse koriander 2 eetl. limoensap ...

Bekijk recept

Vispakketjes uit de oven

0 in 5

Nodig, per persoon: 150 gr vis (bijv. zalm of kabeljauw) 50 gr gekookte rijst of geraspte aardappels handvol zeekraal wat uiringen klein plakje jong belegen kaas theelepel olijfolie theelepel witte ...

Bekijk recept

Kerst 2015: zalm amuse met verse dille

0 in 5

Nodig voor 4 glaasjes: 125 gr kruidenkaas 125 ml zure room scheutje citroensap wat reepjes komkommer (of wortel) wat komkommer, in kleine blokjes wat geroosterde pijnboompitten 100 gr gerookte zalm ...

Bekijk recept

Zalmspiezen met courgette

0 in 5

Nodig, per persoon: 125 gr zalmfilet 4 repen courgette (met een kaasschaaf gesneden) peper, zout, Italiaanse groene kruiden eventueel wat zachte, smeerbare geitenkaas of kruidenkaas 2 satéprikkers Leg de satéprikkers ...

Bekijk recept

Japanse noedels met spinazie en (visvrije) tonijn

0 in 5

Hoofdgerecht voor 2 pers., ook lekker koud als lunchsalade 180 gr noedels, bijv. Hakubaku biologische authentieke Japanse noedels, verkrijgbaar bij Marqt 150-200 gr verse spinazie, gewassen 1 blikje tonijn, op olie, ...

Bekijk recept